Category Archives: Jazz

9 Comments on " Tebe Nisam Bio Vrijedan - Gibonni* - HTisdn Millennium Koncert (DVD) "

  • Lyrics for Tebe nisam bio vrijedan by Gibonni. Priznaj Ja nisam bio bog zna to Prema tebi ni pravedan ni blag. Priznaj Koliko truda uza.
  • TV, DVD, SAT () Audio uređaji i oprema () Ostalo () Oprema za praćenje (1) Muzički instrumenti () Žičani instrumenti () Muzička oprema i delovi () Udarački instrumenti ().
  • Zonja Bushnell është një nga folëset kryesore të konferencës SVOD- Sillicon Valley Open Doors, ku Business Magazine është partnere mediatike. Ajo është Komisionere e Startup-eve në Dublin dhe roli i saj është promovimi i Irlandës si një qendër kryesore në botë për zhvillimin e sipërmarrjeve të reja. Niamh Bushnell është një sipërmarrëse nga natyra dhe një investitore.
  • “Nisam uradio ništa loše i nezakonito. Bio sam vojnik i nosio pušku kao i on. Pucao sam u vojnika, vojnik u mene. Jednostavno, rat je takav, moraš se tako ponašati. Pucaš da ne bi bio upucan. Ima izreka: zavadi pa vladaj. Ja mislim koliko je Daut želio rat toliko sam ga i ja želio. Rat nam nije trebao jer nikada nikome ništa dobro.
  • Nisam ja tebe uhvatio za sisu nego brinem dal ti jos kuca srce, Belgrade, Serbia. K likes. Svakog dana nove vesti i zanimljivosti.
  • “Nuk mund të “lotojmë” më. Ka mbetur kush ka mbetur, le të “gjendet” kush si të donë! Do ikin në vende tjera, do vdesin për “gazepi”, kryesorja Hashimi, Rama.
  • Tekst pjesme Gibonni - Tebe nisam bio vrijedan: Priznaj, ja nisam bio Bog zna sto, prema tebi ni pravedan ni blag, priznaj, koliko truda uzalud, da u meni prepoznas svoje ljubavi bar trag. Da l' bi te rastuzio kad rekao bih da, nije te zasluzio covjek k'o ja, kao ja, da l' bi te rastuzio kad rekao bih da, tebe nisam bio vrijedan, nisam ja. Boze, noc mi nosi kajanje, a ja sam preslab da ponesem.
  • Në Zagreb vazhdoi studimet për toksikologji-patologji, rrezatim, ndotje akustike, ndërkohë themeloi kompaninë tregtare të naftës “Salbatring International” që shumë shpejt do të fillojë shitjet e drejtpërdrejta tek klienti kryesor i saj, “INA” e Kroacisë.
  • 8. Tebe nisam bio vrijedan 9. Zlatne godine Nek' se dijete zove kao ja Dobri ljudi Zivot me umorio Dvije duse Lipa moja Nije vrime od nedije za u poje poc Ozdravi mi ti Ej, vapore Ako me nosis na dusi.